Thanks!

This is just a quick note to tell all of you thanks for reading my blog and writing comments. Your comments really help me a great deal! If your comment isn’t visible directly, it is because I have to approve it first, and some days I don’t get around to doing that till late or the next day. The blog is public, but cannot be found by search engines (I turned this off). I might turn it on later, because some people try to look for the blog using google and then can’t find it.

I can’t see who is following the blog, so your email addresses are completely safe, I can’t even find them. (Only if you leave a comment).

I had a nice cup of tea with my neighbor and was treated to lunch by Ingrid, so the day started good. Then I heard that a young friend of mine might have a tumor – I really hope its something else. I will pray to my guardian angels that she will recover soon.

A special word of love to my husband Victor for his support and love. And lots of huge hugs and kisses for my sister and mom who walk my dog when I’m too tired and bring me freshly squeezed raw veggie juices every day! I think this super food is helping my liver to get healthy.

Take care all!

Lots of love

Sheila

8 Replies to “Thanks!”

 1. Sheila, ik lees je blog in Griekenland op onze zeilcruise en we wensen jou en Victor ook lots of love back!

 2. And lots of love to all of you!!!

  Marja Op 22 aug 2012, om 16:05 heeft My diary het volgende geschreven:

  > >

 3. Lieve Sheila, Lijkt me super om te krijgen, al die geweldige veggie-drankjes! Heb veel bewondering voor jullie. Vind het ook heel knap dat je nog rent! En lekker op de fiets een tochtje maken samen is ook ontzettend goed.
  Keep on going, Heel veel liefs, Mariette en Ronald

 4. Er is een mooi gezegde in het nederlands “wat je zaait, wat je oogst”. Dus alle aandacht, liefde en steun geven we niet alleen omdat jullie het nodig hebben, ook omdat je het meer dan verdiend.

 5. Hi Sheila, net terug uit Italie. Toch wel een heerlijk land. Heb je blog gevolgd. Ik ben echt blij voor je dat de behandeling aanslaat. Het bilirubine gehalte is denk ik erg belangrijk.
  Zal nog wat foto’s posten op facebook van Italie. We zijn naar de opera AIDA geweest..4 aktes 4 heel warme uren. Laatste akte ben ik in slaap gevallen ! haha. We hebben nog een auto gezien die verdacht veel op die van Victor leek. Wat is Nederland nu mooi he, met dit weer. Iedereen is vrolijk. Het zou altijd zo moeten zijn. Hoop niet dat je pruik nu jeukt vanwege de warmte.
  We denken aan je.
  Groetjes,
  Marijke

 6. Hi Sheila! Congrats on your liver doing so much better! Can you write me or Teresa so we have a good e-mail for you (me.com not working?) so we can send pix and also the linguistics material I said I’d send…also, we don’t have your home address either to send something….We so glad the chemo is showing some real benefits!!! Love, Michael & Teresa Lewis

 7. Beste Sheila, we kennen elkaar niet echt, maar deze oude muziekmaat van Victor volgt jouw
  strijd tegen kanker op je blog. Ik bewonder je moed en doorzettingsvermogen. En vandaag ben je jarig heb ik begrepen. Van harte gefelicteerd en breng mijn groeten over aan Victor.
  Met vriendelijke groet,
  Ton Carree

Please leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: