Treatment #4 – August 8th, 2012

Today I had to start at 8.30. The two gentlemen (patients) who had been there the first time I came were already in the room.

I had a new nurse. She was cheerful and efficient. Unfortunately the needle wouldn’t go all the way through so another nurse came and slapped my hand a few times (makes the artery  stand out more) and put the needle in my hand. I felt that a good deal more than the wrist, so next time I’ll ask them to try the other arm. I told her I didn’t need the cold cap anymore.

Since my hair is leaving my head at an alarming pace, I’ve decided to shave it off today. Yes, dear friends and family, its a shame I couldn’t enjoy this hairstyle longer, but once my hair grows back, I will ask my hairdresser to cut it the same way.

Not doing the cold cap takes an hour and a half off the schedule, so this is much quicker. Before 11 we were done. Victor took me to Baarn where I bought some cotton underwear. I have a skin rash from the chemo and all the polyamide underwear I have isn’t comfortable anymore. To my surprise, there was a hat store in Baarn which was having a going out of business sale. The lady helped me very kindly and I bought a scarf and a wool hat.

So today I’m cutting my hair off and shaving it. Perhaps I’ll post a photo soon.

7 Replies to “Treatment #4 – August 8th, 2012”

 1. Hoi Shiel,

  Kijk ook even naar mutssja.nl. Gecreeert door een vrouw die kanker had en niet van pruiken hield…Het idee er achter is een muts geeft iets meer volume dan alleen een sjaal en zit iets strakker, en ze hebben verschillende ontwerpen. Niet allemaal even mooi, maar een leuk idee. Als je ze niet mooi vindt, kan je misschien wel inspiratie op doen…gaan we zelf wat leuke ontwerpen maken.
  Groetjes
  x ng

 2. Hoi Sheila

  Jammer van je haar, maar wel weer fijn dat je die cap niet meer op hoeft.
  Gelukkig zijn de berichten behoorlijk positief.
  Ik kom je van de week even opzoeken.

  Lfs. MarijkevH

 3. Hoi Sheila,

  Terug van zomervakantie las ik dat je borstkanker hebt, Nancy gaf mijn moeder het adres van je blog. We hebben elkaar lang geleden voor het laatst gezien, maar ik denk aan je en wens jou, Victor en je familie heel veel sterkte. De toon van je berichten is positief en er spreekt veel kracht uit. Daar heb ik bewondering voor, mooi dat je er zo mee om kunt gaan – en dat je ondanks de chemo nog voldoende energie hebt om leuke dingen te blijven doen.

  Leon Hermans

 4. Ha Sheila, i was looking at yr blog. Life seems to have really rolled some dice with you and taken un unexpected turn. I so wish you all the needed strenght and support to come tru…as well as strenght for those supporting you because for them it will also be quite a challenge, altho nothing like for you ofcourse. Regards Mike Brantjes

 5. hallo Sheila,
  via yvette hoorde ik dat je erg ziek bent en nu ik de blogs lees, schrik ik er nog weer van. Je bent erg sterk en wilskrachtig, en er zijn gelukkig ook goede berichten, dat is goed!
  ik wens vanuit het diepst van mijn hart dat alles goed komt.
  arre zuurmond

Please leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: