Our house is for sale

Ons huis staat te koop: een mooi ruim gezinshuis (173 m2) met 4 slaapkamers, mooie tuin op het westen, voldoende parkeerruimte voor de deur en speeltuin naast het huis. Locatie: Eemnes, vlakbij Laren en Blaricum, 20 min naar Amsterdam, 15 min naar Utrecht. Internationale openbare basisschool om de hoek. Stuur het door!

Our house is for sale: it’s a lovely family home (173 square meters) with 4 bedrooms, relaxing sunny garden, lots of free parking and a children’s playarea next to the house. Location: Eemnes, close to Laren and Blaricum, 20 minutes to Amsterdam, 15 minuten to Utrecht, public international elementary school around the corner. Please share!

www.funda.nl/koop/eemnes/huis-40180109-dingenaarserf-3/

2 Replies to “Our house is for sale”

Please leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: