Kom naar het kinderconcert on March 9th (Come to the children’s concert)

Zonta organiseert op zondag 9 maart een prachtig kinderconcert in Singer Laren. Dit wordt echt een hele leuke dag!  Het concert is voor kinderen vanaf 4 jaar en duurt iets langer dan een uur. Het Artonis Piano Trio speelt prachtige ontroerende muziek en het Circus Amersfoort – dat vooral bestaat uit jongeren tussen de 16 en 18 jaar – zal ons vermaken met hun acrobatische toeren. Het concert is voor jong en oud en kan goed gecombineerd worden met een bezoek aan het Singer museum, waar nu de tentoonstelling van Mauve tot Mondriaan loopt.

ArtonisPianotrio
ArtonisPianotrio
kindercircus amersfoort
kindercircus amersfoort

140102 circusconcert def

Alle vrienden die een kaartje kopen zijn van 12-14 welkom bij mij thuis voor een lunch/high tea. Ik zorg voor lekkere hapjes en drankjes. Als je kinderen onder de 4 hebt, laat het even weten en dan zorg ik voor oppas. We hebben een speeltuin naast ons huis en er is een hele mooie speeltuin in Laren (Ons genoegen) waar we ook naar toe kunnen.

Tickets kan je bestellen via mij per mail sheila.ghosh at me.com. (Dit om spam te voorkomen!).

Ons goede doel dit jaar is Femmes for Freedom die vrouwen helpt die gevangen zittten in een huwelijk. Je zou het in Nederland of Europa niet verwachten maar veel vrouwen die religieus getrouwd zijn kunnen niet scheiden zonder een geldsom aan de man te geven, zelfs als hij hen verlaat. En vaak wil de man dan nog niet scheiden. Mannen mogen meerdere vrouwen trouwen volgens deze godsdienst dus die hebben er geen last van. Deze dappere vrouw wil deze ongelijkheid en onrechtvaardigheid ter discussie stellen en heeft daarvoor de hulp van anderen nodig om de cultuur en wetten te veranderen. Dit goede doel wordt dit jaar door alle Zonta clubs van Nederland gesteund. 

Ik hoop dat jullie massaal gehoor geven aan mijn oproep want het wordt een hele leuke dag! En ik vind het erg leuk om jullie dan weer te zien. Willen jullie dit doorsturen aan vrienden en collega’s, verenigingen of scholen?

Hopelijk tot ziens op 9 maart!!


For my international friends:

On Sunday March 9th, my Zonta club will be giving a Children’s concert at our local museum Singer Laren. The concert will be held in the Theatre which seats 400 people, so we have lots of tickets to sell. But since most of you live very far away, I can’t imagine that you could come here just for that!

The charity we are supporting is Femmes for Freedom. The founder is a Dutch woman of Pakistani descent who experienced imprisonment within her marriage. She was not allowed to have friends or even see her parents. When her husband left her, she could not get a (religious) divorce. Many women have find themselves in this predicament. The culture and religious laws will need to change, but the things she has been able to accomplish already are very impressive. So spread the word, and if you know of anyone in this situation, you can point them to the Femmes for Freedom website.

Take care,
Sheila

7 Replies to “Kom naar het kinderconcert on March 9th (Come to the children’s concert)”

 1. Lieve Sheila, weet nog niet of ik kom, maar kleine tip, het woord “verassen” zou ik toch maar gauw vervangen… dikke kus en alvast veel succes!!

  Op 5 feb 2014, om 11:18 heeft Sheila’s blog het volgende geschreven:

  > >

 2. Hallo Sheila,

  Helaas lukt dat weekend niet, want we gaan wandelen. Veel plezier en succes met dit mooi initiatief.

  We zien elkaar snel. Fijn.

  Liefs, Mariette

  *Maritte Belderbos*

  06 11335304

Please leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: